2013年12月29日星期日

IT-Tests.com provides to SUN 310-025 test materials

You can first download IT-Tests's free exercises and answers about SUN certification 310-025 exam as a try, then you will feel that IT-Tests.com give you a reassurance for passing the exam. If you choose IT-Tests.com to provide you with the pertinence training, you can easily pass the SUN certification 310-025 exam.

IT-Tests.com provide you with a clear and excellent choice and reduce your troubles. Do you want early success? Do you want to quickly get SUN certification 310-025 exam certificate? Hurry to add IT-Tests.com to your Shopping Cart. IT-Tests.com will give you a good guide to ensure you pass the exam. Using IT-Tests.com can quickly help you get the certificate you want.

If you choose to sign up to participate in SUN certification 310-025 exams, you should choose a good learning material or training course to prepare for the examination right now. Because SUN certification 310-025 exam is difficult to pass. If you want to pass the exam, you must have a good preparation for the exam.

Exam Code: 310-025
Exam Name: SUN (Sun Java Certified Programmer)
Free One year updates to match real exam scenarios, 100% pass and refund Warranty.
Total Q&A: 160 Questions and Answers
Last Update: 2013-12-29

IT-Tests's training product for SUN certification 310-025 exam includes simulation test and the current examination. On Internet you can also see a few websites to provide you the relevant training, but after compare them with us, you will find that IT-Tests's training about SUN certification 310-025 exam not only have more pertinence for the exam and higher quality, but also more comprehensive content.

310-025 (Sun Java Certified Programmer) Free Demo Download: http://www.it-tests.com/310-025.html

NO.1 }

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.2 Exhibit.
1. class super (
2. public int I = 0;
3.
4. public super (string text) (
5. I = 1
6. )
7. )
8.
9. public class sub extends super (
10. public sub (string text) (
11. i= 2
12. )
13.
14. public static void main (straing args[]) (
15. sub sub = new sub ("Hello");
16. system.out. PrintIn(sub.i);
17. )
18. )
What is the result?
A. Compilation will fail.
B. Compilation will succeed and the program will print "0"
C. Compilation will succeed and the program will print "1"
D. Compilation will succeed and the program will print "2"
Answer.A

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.3

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.4 )

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.5 System.out.printLn (textString + textBuffer);

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.6 Given.
1. byte [] arry1, array2[];
2. byte array3 [][];
3. byte[][] array4;
If each array has been initialized, which statement will cause a compiler error?
A. Array2 = array1;
B. Array2 = array3;
C. Array2 = array4;
D. Both A and B
E. Both A and C
F. Both B and C
Answer.F

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.7 Given.
1. public class test (

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.8 int i = 0xFFFFFFF1;

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.9 public static void main (String args[] } (

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.10 )
What is the output?
Answer.JAVAJAVA
7.Exhibit.
1. public class test {
2. public static void add3 (Integer i) }
3. int val = i.intValue ( );
4. val += 3;
5. i = new Integer (val);
6. }
7.
8. public static void main (String args [ ] ) {
9. Integer i = new Integer (0);
10. add3 (i);
11. system.out.printIn (i.intValue ( ) );
12. }
13. )
What is the result?
A. Compilation will fail.
B. The program prints "0".
C. The program prints "3".
D. Compilation will succeed but an exception will be thrown at line 3.
Answer.B
8.Given.
1. public class ConstOver {
2. public ConstOver (int x, int y, int z) {
3. }
4. }
Which two overload the ConstOver constructor? (Choose Two)
A. ConstOver ( ) { }
B. Protected int ConstOver ( ) { }
C. Private ConstOver (int z, int y, byte x) { }
D. Public Object ConstOver (int x, int y, int z) { }
E. Public void ConstOver (byte x, byte y, byte z) { }
Answer.A, C
9.Given.
1. public class MethodOver {
2. public void setVar (int a, int b, float c) {
3. }
4. }
Which two overload the setVar method? (Choose Two)
A. Private void setVar (int a, float c, int b) { }
B. Protected void setVar (int a, int b, float c) { }
C. Public int setVar (int a, float c, int b) (return a;)
D. Public int setVar (int a, int b, float c) (return a;)
E. Protected float setVar (int a, int b, float c) (return c;)
Answer.A, C
10.Given.
1. class BaseClass {
2. Private float x = 1.0f ;
3. protected float getVar ( ) ( return x;)
4. }
5. class Subclass extends BaseClass (
6. private float x = 2.0f;
7. //insert code here
8. )
Which two are valid examples of method overriding? (Choose Two)
A. Float getVar ( ) { return x;}
B. Public float getVar ( ) { return x;}
C. Float double getVar ( ) { return x;}
D. Public float getVar ( ) { return x;}
E. Public float getVar (float f ) { return f;}
Answer.B, D
11.Which two demonstrate an "is a" relationship? (Choose Two)
A. public interface Person { } public class Employee extends Person { }
B. public interface Shape { } public class Employee extends Shape { }
C. public interface Color { } public class Employee extends Color { }
D. public class Species { }
public class Animal (private Species species;)
E. interface Component { } Class Container implements Component ( Private Component[ ] children;
)
Answer.D, E
12.Which statement is true?
A. An anonymous inner class may be declared as final.
B. An anonymous inner class can be declared as private.
C. An anonymous inner class can implement multiple interfaces.
D. An anonymous inner class can access final variables in any enclosing scope.
E. Construction of an instance of a static inner class requires an instance of the enclosing outer class.
Answer.D
13.Given.
1. package foo;
2.
3. public class Outer (
4. public static class Inner (
5. )
6. )
Which statement is true?
A. An instance of the Inner class can be constructed with "new Outer.Inner ()"
B. An instance of the inner class cannot be constructed outside of package foo.
C. An instance of the inner class can only be constructed from within the outer class.
D. From within the package bar, an instance of the inner class can be constructed with "new inner()"
Answer.A
14.Exhibit.
1. public class enclosingone (
2. public class insideone{}
3. )
4. public class inertest(
5. public static void main (string[]args)(
6. enclosingone eo= new enclosingone ();
7. //insert code here
8. )
9. )
Which statement at line 7 constructs an instance of the inner class?
A. InsideOnew ei= eo.new InsideOn();
B. Eo.InsideOne ei = eo.new InsideOne();
C. InsideOne ei = EnclosingOne.new InsideOne();
D. EnclosingOne.InsideOne ei = eo.new InsideOne();
Answer.D
15.Exhibit.
1. interface foo {
2. int k = 0;
3. ]
4.
5. public class test implements Foo (
6. public static void main(String args[]) (
7. int i;
8. Test test = new test ();
9. i= cert.k;
10.i= cert.k;
11.i= Foo.k;
12.)
13.)
14
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. An error at line 2 causes compilation to fail.
C. An error at line 9 causes compilation to fail.
D. An error at line 10 causes compilation to fail.
E. An error at line 11 causes compilation to fail.
Answer.A
16.Given.
1. //point X
2. public class foo (
3. public static void main (String[]args) throws Exception {
4. printWriter out = new PrintWriter (new
5. java.io.outputStreamWriter (System.out), true;
6. out.printIn("Hello");
7. }
8. )
Which statement at PointX on line 1 allows this code to compile and run?
A. Import java.io.PrintWriter;
B. Include java.io.PrintWriter;
C. Import java.io.OutputStreamWriter;
D. Include java.io.OutputStreamWriter;
E. No statement is needed.
Answer.A
17.Which two statements are reserved words in Java? (Choose Two)
A. Run
B. Import
C. Default
D. Implement
Answer.B, C
18.Which three are valid declarations of a float? (Choose Three)
A. Float foo = -1;
B. Float foo = 1.0;
C. Float foo = 42e1;
D. Float foo = 2.02f;
E. Float foo = 3.03d;
F. Float foo = 0x0123;
Answer.A, D, F
19.Given.
1. int index = 1;
2. boolean[] test = new Boolean[3];
3. boolean foo= test [index]; What is the result?
A. Foo has the value of 0.
B. Foo has the value of null.
C. Foo has the value of true.
D. Foo has the value of false.
E. An exception is thrown.
F. The code will not compile.
Answer.D

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.11

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.12 }

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.13 Given.
1. public class foo {
2. public static void main (String[]args) {
3. String s;
4. system.out.printIn ("s=" + s);
5. }
6. }
What is the result?
A. The code compiles and "s=" is printed.
B. The code compiles and "s=null" is printed.
C. The code does not compile because string s is not initialized.
D. The code does not compile because string s cannot be referenced.
E. The code compiles, but a NullPointerException is thrown when toString is called.
Answer.C

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.14 Given.
1. public class test(
2. public static void main(string[]args){
3. string foo = args [1];
4. string foo = args [2];
5. string foo = args [3];
6. }
7. } And command line invocation.Java Test red green blue What is the result?
A. Baz has the value of ""
B. Baz has the value of null
C. Baz has the value of "red"
D. Baz has the value of "blue"
E. Bax has the value of "green"
F. The code does not compile.
G. The program throws an exception.
Answer.G

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.15 Exhibit.
1. public class test(
2. public int aMethod()[
3. static int i=0;
4. i++;
5. return I;
6. )
7. public static void main (String args[]){
8. test test = new test();
9. test.aMethod(); 10.int j = test.aMethod(); 11.System.out.printIn(j); 12.] 13.} What is the result?
A. Compilation will fail.
B. Compilation will succeed and the program will print "0"
C. Compilation will succeed and the program will print "1"
D. Compilation will succeed and the program will print "2"
Answer.D

SUN   310-025 certification   310-025   310-025

NO.16 )
What is the result?
A. The program prints "0"
B. The program prints "4"
C. The program prints "8"
D. The program prints "12"
E. The code does not complete.
Answer.B
4.Given
1. Public class test (
2. Public static void main (String args[]) (
3. System.out.printIn (6

没有评论:

发表评论