2013年8月27日星期二

Oracle 1z0-559 exam practice questions and answers

You can free download part of IT-Tests's practice questions and answers about Oracle certification 1z0-559 exam online. Once you decide to select IT-Tests, IT-Tests.com will make every effort to help you pass the exam. If you find that our exam practice questions and answers is very different form the actual exam questions and answers and can not help you pass the exam, we will immediately 100% full refund.

Oracle 1z0-559 certification can guarantee you have good job prospects, because Oracle certification 1z0-559 exam is a difficult test of IT knowledge, passing Oracle certification 1z0-559 exam proves that your IT expertise a strong and you can be qualified for a good job.

Exam Code: 1z0-559
Exam Name: Oracle Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials 1z0-559
Free One year updates to match real exam scenarios, 100% pass and refund Warranty.
Updated: 2013-08-27

The training tools of IT-Tests.com contains exam experience and materials which are come up with by our IT team of experts. Also we provide exam practice questions and answers about the Oracle 1z0-559 exam certification. Our IT-Tests's high degree of credibility in the IT industry can provide 100% protection to you. In order to let you choose to buy our products more peace of mind, you can try to free download part of the exam practice questions and answers about Oracle certification 1z0-559 exam online.

IT-Tests.com is a specialized IT certification exam training website which provide you the targeted exercises and current exams. We focus on the popular Oracle certification 1z0-559 exam and has studied out the latest training programs about Oracle certification 1z0-559 exam, which can meet the needs of many people. Oracle 1z0-559 certification is a reference of many well-known IT companies to hire IT employee. So this certification exam is very popular now. IT-Tests.com is also recognized and relied by many people. IT-Tests.com can help a lot of people achieve their dream. If you choose IT-Tests, but you do not successfully pass the examination, IT-Tests.com will give you a full refund.

1z0-559 (Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials) Free Demo Download: http://www.it-tests.com/1z0-559.html

NO.1 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D

Oracle   1z0-559 exam prep   1z0-559   1z0-559

NO.2 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C

Oracle   1z0-559   1z0-559   1z0-559 test   1z0-559 questions
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B

Oracle answers real questions   1z0-559   1z0-559
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E

Oracle exam prep   1z0-559   1z0-559
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C

Oracle   1z0-559   1z0-559 dumps   1z0-559
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B

Oracle study guide   1z0-559 exam simulations   1z0-559 exam   1z0-559 exam
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B

Oracle   1z0-559   1z0-559 test   1z0-559
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D

Oracle certification   1z0-559   1z0-559 exam   1z0-559 test questions

NO.3 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C

Oracle   1z0-559 pdf   1z0-559 practice test

NO.4 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D

Oracle exam simulations   1z0-559 demo   1z0-559 certification   1z0-559 answers real questions

IT-Tests.com Oracle 1z0-559 exam training materials have the best price value. Compared to many others training materials, IT-Tests.com's Oracle 1z0-559 exam training materials are the best. If you need IT exam training materials, if you do not choose IT-Tests.com's Oracle 1z0-559 exam training materials, you will regret forever. Select IT-Tests.com's Oracle 1z0-559 exam training materials, you will benefit from it last a lifetime.

没有评论:

发表评论